Az igazi sajtburger szendvics!

Az Attaboy sajtburger szendvics egyszerűen verhetetlen! Sajtburger szendvicset mindenki tud csinálni, de olyan ízekkel, mint amilyenek az Attaboy sajtburgerében vannak, na olyanokkal biztosan nem találkoztál még!

A sajtburger szendvics a legkedveltebb hamburgerfajták egyike a világon. Nálunk a 130 grammos marhahús pogácsát vagy a 130 grammos valódi csirkemell filét a saját házi bucinkba tesszük bele. Erre pakolunk roppanós jégsalátát, paradicsomkarikákat, uborkát, fehér hagymát, mustárt, ketchupot, majonézt az általunk tökéletesen kitesztelt mennyiségben.

Az egész tetejére pedig rákerül az isteni cheddar sajt, amitől a sajtburger szendvicsünk verhetetlenné válik! Ez adja meg azt az ízharmóniát, melytől az Attaboy sajtburger szendvicse a sztratoszférába emel.

Ha bejössz hozzánk, akkor azonnal a kezedbe adjuk, de tőlünk rendelhetsz is házhozszállítással. Igényes egyedi hőtartó csomagolásban, papírzacskóban a futárunk még melegen szállítja ki hozzád.

Próbáld ki, gyere el az Attaboy bisztróba, vagy rendelj tőlünk, garantáltan meg leszel elégedve!

A Sjatburger szendvicseink tökéletessége mellett az Attaboy konyháján lévő szakácsmester külön figyel arra, hogy egyedi és fantasztikus ízvilágú és kinézetű mennyeien finom burger szendvicseket készítsen Neked is, melyből a hét össze napján 11 és 23 óra között szabadon válogathatsz és rendelhetsz! Nézd át a burger kínálatunkat néhány apró kis kattintással beléphetsz azok közé, akik a már részesei lettek az általunk kínált igazán egyedi minőségű hamburger őrületnek. Éld át azt a különleges és páratlan élményt, amikor a szuper séfünk által tökéletesen elkészített legjobb hamburger gyors házhoz szállítással megérkezik hozzád Ne habozz, szerezd meg azonnal!

BLT burger

Acapulco Heat burger

Hurt Locker burger

Kentucky Classic burger szendvics

Small Town burger

Copyright © 2019 NYDFI Kft. Minden jog fenntartva!