Legjobb pizza rendelés

A legjobb pizza Budapesten szerintünk csak az Attaboytól kérhető! Hogy miért? Eláruljuk!

Nálunk 11 és 23 óra között egyszerre több munkatárs fogadja a beérkező megrendeléseket. Pizzaszakácsaink csak komoly erőnléti edzés után kerülnek hozzánk, mert bírniuk kell a rendelések rohamát. Pizzáink mindegyike frissen gyúrt tésztából készül és a rendelés beérkezésekor az általad választott pizzára a titkos receptünk alapján készült szószokat kenjük, a város legjobb alapanyagait pakoljuk rá, a legízletesebb sajtokkal szórjuk meg!

Az egyedi Attaboyos pizza dobozba úgy kerül a legjobb pizza rendelésed, hogy tűzforró, olvadó, sercegő sajttal megszórt gőzölgő pizza miatt amerre a futár jár, mindenki megfordul utána. De a legjobb pizza rendelést Te adtad le, így Te fogod megenni!

Ha szeretnéd életed egyik legkülönlegesebb pizza-gasztronómiai élményét átélni, ha végre meg akarod kóstolni Itália ízeit, ha minden vágyad, hogy az Attaboy valódi olasz pizzájának az illata lengje be a munkahelyed és az otthonod, ha érezni akarod a tökéletesen sült pizzatésztát az ajkaid között és élvezni, ahogyan a nyúlik az olvadozó sajt, amikor elválasztod a pizzaszeletet a többitől, akkor csak egyetlen dolgod van: Megszerezni életed legjobb pizzáját! 

Megrendelted már? Pizza rendelésed itt azonnal leadhatod!

Azt garantáljuk, hogy minden Attaboy pizzánk Istenien finom, de íme néhány igazán különleges pizza, amiket egyszerűen nem hagyhatsz ki, ha valódi Olaszországot szeretnél!

Ruccolás pizza

Speedy pizza

BBQ csirkés pizza

Caprese pizza

Prosciutto pizza

 

Copyright © 2019 NYDFI Kft. Minden jog fenntartva!