Hamburger bisztró Budapesten

Az Attaboy-t eddig online házhoz szállítóként ismerhettétek, de nemrég megnyílt legújabb hamburger bár Budapesten, az Attaboy Bisztró! Kiegészítve a virtuális jelentétünket kiléptünk a valóságba. A beülős bisztrónk a legfinomabb burgerek, hot dogok, kreatív házi szószok és ízek, eszméletlen steak krumpli és hagymakarika, desszertek, napi levesek elképesztő kínálatával vár Téged is a belvárosban a VII. Budapest, Síp utca 4. szám alatt!

A hamburger bárban Budapesten mindazokkal a jól megszokott ízekkel is találkozhatsz, amiket eddig csak házhoz szállítással lehetett elérni. Ezeken felül egészen olyan mennyei és fantasztikus hot-dogok kerülhetnek a kezedbe, amikről eddig csak álmodni mertél.

A hamburger és a bár kifejezések immár teljesen összeforrtak, amikor az Attaboy megnyitotta a Síp utcai első beülős helyét, az Attaboy Bisztrót! Ennek köszönhetően már azok számára is elérhetővé tettük az Attaboy tökéletesen elkészített és egyedien ízesített mennyei hamburgereit, akik a kiszállítási területükön kívül laknak. Ugorj be hozzánk, vegyél részt egy fantasztikus gasztronómiai kalandban és kóstold végig a szakácsmesterünk által készített, Budapest legexkluzívabbnak tekintett hamburgereit, amikkel garantált élményben lesz részed!

Amikor pedig már végeztél minden hamburgerrel a hambuger bárban Budapesten, akkor mindenképpen kóstold meg az egyedileg kézzel gyúrt, saját paradicsomszósszal és a legízletesebb alapanyagokból válogatott feltétekkel megpakolt pizzáinkat vagy vedd sorra a Budapesten egészen exkluzívnak számító hot-dogjainak, melyek biztosan Attaboy függővé tesznek Téged is! Például ilyen hamburgerekkel is várunk:


Kentucky Classic burger

Small Town burger

BLT burger

Hurt Locker burger

 

 

Copyright © 2019 NYDFI Kft. Minden jog fenntartva!