Mennyből a tonhalsaláta!

Egy iszonyatosan finom könnyű tonhal saláta jól jönne? Akkor szerezd meg az Attaboytól!

A tonhal saláta örök klasszikus, ha salátákról van szó! Azonban van különbség a tonhal saláták között! Az Attaboy salátamestere a friss, roppanós salátával ágyazza meg a helyet a tonhalnak. Ezt követően kerül bele még valódi, egyenesen Görögországból importált olívabogyó, a mesésen édes és zamatos koktélparadicsom és frissen metélt snidling. Az óvatos keverés után egy kis citromlével bolondítjuk meg, és máris kész. Pizzakenyérrel kiadós, mégis egészséges a nap bármely szakában.

 Ha fogyókúrázol vagy csak vigyázni szeretnél tökéletes alakodra, esetleg könnyű ebédet, vacsorát ennél, esetleg megszállottja vagy a saláta és a tonhal őrült, mindent elborító mámoros kapcsolatának, akkor az Attaboy salátái között a valóban egyedi és különleges ízvilágú Tonhal saláta garantált siker lesz Nálad is. De azt előre elmondjuk, hogy ha az egészen pazar salátánkból eszel, akkor szinte biztosan saláta és Attaboy függő is leszel, mert aki már kóstolta a salátáinkat, azok bizony garantáltan visszatérő vendégeink.

A tonhal saláta rendelésed leadni mindössze egy perc! Mi pedig egyedi dobozban küldjük, külön csomagolva hozzá a szószt is, hogy a saját ízlésed szerint ízesíthesd.

Ugye, hogy megkívántad? Rendelés itt!

És ha nem csak a Tonhal salátát szereted, vagy vágsz még további gasztronómiai kielégülésre, akkor azt javasoljuk, hogy kóstold meg a többi egyedi és garantált sikert jelentő salátánkat is. Mindegyik külön-külön kikísérletezett arányok szerint keverve és ízesítve készül, mert mi a nem csak jó, hanem a Legjobb salátát adjuk Neked! Engedj a bűnmentes csábításnak, rendelj a további salátáink közül!

Ruccola saláta

Caesar saláta

Cobb saláta

Mozzarella Caprese

Fetás saláta

 

Copyright © 2019 NYDFI Kft. Minden jog fenntartva!