Burger rendelés

Burger rendelés Budapesten! Az Attaboy a fővárosban a legjobb választás, ha igazi burger rendelésre adnád a fejed! A hamburger rendelő oldalunk használata annyira egyszerű, hogy annál egyszerűbb már csak a burgerünk elfogyasztása lehet.

Burger rendelés esetén első lépésben ki kell választanod azt a burgert, amelyikre fáj a fogad, majd az órási, 130 grammos csirkemell vagy 130 grammos marhahús kettőséből a neked tetszőt (vegáknak a vega burgert). Ha ezzel megvagy, akkor a burgeredbe rengeteg extrát kérhetsz, amit még felsorolni is hosszú lenne!

Mi amúgy is belepakoljuk a 12 dkg-os házi buciba a legfrissebb, ropogós zöldségeket, a legfinomabb sajtokat, a legszaftosabb szószokat, önteteket. Ha mindennel megvagy, a burger rendelésedhez hozzátehetsz rántott hagymakarikát vagy valódi házi hasábburgonyát köretként, salátát, desszertet, üdítőt. A rendelés leadása után a futár a legrövidebb úton viszi ki hozzád a még meleg burgert!

Ugye, hogy meggyőztünk? Gyere rendelj egy hamburgert!


Megosztunk most külön csak Veled néhány őrülten egyedi és fantasztikus ízvilágú és kinézetű mennyeien finom burger szendvicset az abszolút egyedülálló kínáltunkból, melyek közül minden nap 11 és 23 óra között szabadon válogathatsz és rendelhetsz! Csupán néhány apró kis klikkelés választ el Téged is attól, hogy Te is részese legyél a az általunk kínált igazán egyedi minőségű hamburger mennyországnak az Attaboy segítségével, és éld át azt az élményt, amikor a szuper séfünk által tökéletesen elkészített legjobb hamburger rendeléssel megérkezik hozzád! Válassz!

Kentucky Classic burger

Small Town burger

BLT burger

Acapulco Heat burger

Hurt Locker burger

 

Copyright © 2019 NYDFI Kft. Minden jog fenntartva!