ATTABOY bistro
ATTABOY

Mit jelent az Attaboy? Ez egy régen használatos kifejezés, legtöbbször regényekben vagy régi filmekben találkozhatsz vele, na meg egyszer Saul Goodman száján is kicsúszott a Breaking Bad-ben. A "That’s a boy" (ez aztán a srác!) szófordulatból ered, ami akkor hangzott el, ha valaki kimagaslóan oldott meg egy feladatot.

A HELYSZIN

Bisztrónkat Budapest belvárosában, a Síp utca 4. szám alatt találod. Itt kínáljuk a már jól ismert, különleges burgereinket, tortilláinkat, vékony tésztás pizzáinkat, melyeknél egy olasz mamma sem csinálna jobbat. Valamint jóllakásra méretezett friss salátáinkat és isteni desszertjeinket, de házi hagymakarikánk is magáért beszél…

A hely modern és letisztult, bontott téglafalakkal és játékos kiegészítőkkel. Alul hosszú asztalainknál sok mindenki elfér, míg a galérián picit jobban elvonulhatsz. Egyszerűen jó itt lenni. Gyere el.

Nyitvatartás minden nap 11:00 és 22:00 között.

HITVALLÁSUNK

Mi is mindent az attaboyság érdekében teszünk: csak a legmagasabb minőségű alapanyagokat használjuk, ezért lesznek gyorsételeink annyira finomak és rendhagyóak! Figyelünk a különféle extra igényekre is: a diétás étrendet követőtől, vegán vendégeinken át egészen a hedonistáig, senki nem távozik tőlünk éhesen! A klasszikus amerikai ízek mellett néhol rendesen elengedtük a fantáziánkat, ilyenkor született az igazán sajátos Attaboy ízvilág.


A CSAPAT
˛

Lelkes csapatunkban mindenki burgerimádó, így sokszor együtt ötletelünk az új ízeken és hosszú estékbe nyúló kóstolásokat tartunk. Mivel folyamatosan bővülünk, egyre népesebb az attaboy-család és nagyon jó ide tartozni.

Kapcsolat

CÍM:
1075 BUDAPEST, SÍP UTCA 4.

EMAIL:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.