Az Attaboyról írták

Szélsebesen terjed az Attaboy híre! Cseppet sem hétköznapi street food ételeink nem csak gyönyörűek, hanem maximálisan laktatóak, sőt mi több, egészségesek, az ízlelőbimbóink pedig egyenesen ujjonganak! Az "Atta-élményről" egyre több cikk született az elmúlt időben, hiszen most már nem csak házhozszállítjuk Budapest legzseniálisabb burgereit és pizzáit, hanem nyitottunk egy beülős bisztrót is a belvárosban.
 
 
Ha még nem jártál nálunk és megéheznél, vedd az irányt a Síp utca 4. felé! Itt található ugyanis fiatalos, jó értelemben minimál és modern stílusú bisztrónk. Bontott vakolat, tágas tér, váratlan helyeken felbukkanó kreatív megoldások, fiatal képzőművészek képei a galérián. A We Love Budapest is elismerően tudósított az Attaboy Streat Food Bisztró megnyitásáról. Amikor pedig a vega ételek felderítésére vállalkoztak, szintén szóba kerültünk, hiszen nálunk a vegetáriánusoknak sem kell koplalniuk. Sőt! Meetless burgerünk új dimenziót nyitott a húsmentes burgerek világában: füstölt gomolya, sült zöldségek, mennyei szósz...elképesztő élmény!
 
 
Jancsa János "Burger Pápa", a Burger Blog tulajdonosa és burger kritikusa is kopogtatott az ajtónkon, nem sokkal a nyitás után. Ittjártakor górcső alá - és persze a szájába - vette Hurt Locker és Smokin Ace burgerünket, melyek annyira bejöttek neki, hogy hiába ette magát degeszre, muszáj volt hot dog kínálatunkba is belekóstolnia. Az eredmény pedig: „baromi ízletes” „kellemesen ropogós” „zseniális”.
Funzine egy egész cikket szentelt a Jimi Hendrix által inspirált Purple Haze Burgerünknek és kistestvérének, a Purple Dog-nak. A cikk hatására az angol és amerikai turisták egyszerűen megrohamozták a Síp utcai bisztrót. Akár Jimi érdeme, akár a különleges ízeké, hamar hírét vitték a helynek. A Funzine szerint: „A hot dogok egyik budapesti nagyköveteként is tekinthetünk Attáékra”. Tehát ha korgó gyomorral hot dogra vágysz, vedd kézbe az étlapunkat, és dobj be egy klasszikus, vagy éppen meglepően rendhagyó ízvilágú változatot.
 
Rockstar Magazin  már a házhoz szállítási tevékenységünk alatt is több alkalommal írt mennyei pizzáinkról és burgereinkről, így nem csoda, hogy odavoltak a bisztróért is:„Több íz, jóval több kísérletezés és meglepetés” című cikkükben elárulják, mitől vagyunk különlegesek a gyorséttermi palettán.
 
 

 

Copyright © 2019 NYDFI Kft. Minden jog fenntartva!