Amerikai hamburger Budapesten is elérhető

Az amerikai hamburger ízvilága és minősége az Attaboynál Budapesten már elérhető. Ne habozz, szerezed meg az amerikai feelinget!

Ha szeretnél végre egy valóban amerikai hamburgert enni, ha nem bírsz ellenállni a valódi amerikai ízeknek, akkor az Attaboy hamburgereit Neked találták ki! A házi készítésű 12 grammos buciba beletettük a város legfinomabb, egyedileg fűszerezett 13 dekás marhahúsát vagy a 12 dekás valódi csirkemellét.

A választásodnak megfelelően alaposan megpakoljuk a legfrissebb, legropogósabb zöldségekkel. Az egészet végül a házi titkos receptjeink alapján készített szószokkal megkínáljuk. Közben a legjobb amerikai zenék szólnak a háttérben, hogy minden percben az amerikai életérzés és szabadság íze a zenével  is bekerüljön a hamburgeredbe.

Az Attaboy az amerikai hangulatot, az amerikai ízek mámorát nyújtja Budapesten. A házhoz szállítással küldött hamburgereink igényes csomagolásban, még melegen kerülnek hozzád kiszállításra, de ha a valóban sercegő húst szeretnéd érezni a szádban, akkor várunk az amerikai ízek és minőségi hamburgerek klasszikus törzshelyén, az Attaboy Bisztróban a VII. kerületben a Síp utca 4. szám alatt.

Rendeld meg itt!

Íme a néhány őrülten egyedi és fantasztikus ízvilágú és kinézetű mennyeien finom burger  szendvics a kínáltunkból, melyek közül minden nap 11 és 23 óra között szabadon válogathatsz és ehetsz! Csak egy kattintás választ el attól, hogy Te is részese legyél a hamburger mennyországnak az Attaboy segítségével és érezd azt, amikor a tökéletesen elkészített legjobb hamburger rendeléssel megérkezik hozzád. Válassz!

Kentucky Classic burger szendvics

Small Town burger szendvics

BLT burger szendvics

Acapulco Heat burger szendvics

Hurt Locker burger szendvics

 

 

Copyright © 2019 NYDFI Kft. Minden jog fenntartva!