A legjobb hamburger rendelést keresed Budapesten?

Ha a legjobb hamburger rendelést keresed Budapesten, akkor most a legjobb helyen vagy. Nem is kell tovább keresned, hiszen az Attaboy hamburger rendelése egyszerűen Neked lett kitalálva.

Ha hamburger szeretnél, akkor csak nincs más dolgod, mint az Attaboy weboldalán  kiválasztani a Neked megfelelő hamburgert, elküldeni a rendelést. A szakácsaink a rendelés beérkezésének pillanatában már vágják is ketté a házi bucit, azonnal teszik bele az általad választott 130 grammos, egyedi fűszerezésű marhahúst vagy a 120 grammos valódi, kissé megpirított csirke mellett. Ezt követően az aznap reggel saját magunk által válogatott zöldségek legjavával megpakoljuk. Az általad választott hamburger fajtának megfelelően még ellátjuk minden földi jóval. Végül az egyedileg kevert szószainkkal bolondítjuk.

Azért, hogy Te is még melegen, szinte forrón élvezhesd az ízeket, egyedi hőtartó csomagolásba, majd igényes Attaboyos zacskóba tesszük és a futárt a legrövidebb úton küldjük hozzád.

És ezt minden nap 11 és 23 óra között bármikor kipróbálhatod. Azt pedig, hogy mennyi ideje rendeltél, a weboldalunkon a rendelés leadása után megjelenő számlálón tudod nyomon követni.

A weboldalon leadott rendelésedhez a kosár értékének függvényében ajándék üdítőt vagy süteményt küldünk.

Gyere, próbáld ki a legjobb hamburger rendelést Budapesten!

Íme a néhány egészen fantasztikus ízvilágú és kinézetű elképesztően finom hamburger a kínáltunkból, melyek közül nap mint nap kedvedre válogathasz és ehetsz! Csak egy kattintás választ el attól, hogy Te is részese legyél a hamburger mennyországnak az Attaboy segítségével és érezd azt, amikor a tökéletesen elkészített legjobb hamburger rendeléssel megérkezik hozzád. Válassz!

Kentucky Classic burger szendvics

Small Town burger szendvics

BLT burger szendvics

Hurt Locker burger szendvics

 

 

Copyright © 2019 NYDFI Kft. Minden jog fenntartva!