Gyors hamburger házhozszállítás a belvárosban

Az Attaboy hamburger házhozszállítása az egyik leggyorsabb, hiszen az Attaboy Bisztró és a konyhánk is a belvárosban szívében, a Síp utcában található.

Ennek köszönhetően a rendelésed leadásától számítva szinte perceken belül a kezedben tarthatod a házhozszállítással kért hamburgered, legyél a belváros bármelyik pontján. Nálunk mindig van egy futár, aki készenlétben áll, hogy a leggyorsabban eljuttassa hozzád a rendelést. A futáraink a belvárost úgy ismerik, mint a tenyerüket, és a legrövidebb úton jutnak el hozzád.

Nekünk nem gond, ha a haverokkal vagy egy szórakozóhelyen, mi bárhova gyorsan visszük a megrendelt hamburgert.

A rendelésed leadhatod telefonon vagy a weboldalunkon keresztül is. A weboldalunkon leadott rendeléseknél kedvezményeket is kapsz, hiszen a kosarad értékének függvényében ajándék üdítő vagy desszert is jár.

Felkészültél? Vihetjük hozzád a belvárosban a leggyorsabb házhozszállítással a hamburgered?

Az Attaboyban külön figyelünk arra, hogy egyedi és fantasztikus ízvilágú és kinézetű mennyeien finom burger szendvicseket küldünk neked az abszolút egyedülálló kínáltunkból, melyből a hét össze napján 11 és 23 óra között szabadon válogathatsz és rendelhetsz! Csupán néhány apró kis klikkelés választ el Téged is attól, hogy Te is részese legyél az általunk kínált igazán egyedi minőségű hamburger őrületnek az Attaboy segítségével, és éld át azt a különleges és páratlan élményt, amikor a szuper séfünk által tökéletesen elkészített legjobb hamburger gyors házhoz szállítással megérkezik hozzád Ne habozz, szerezd meg azonnal!

BLT burger szendvics

Acapulco Heat burger szendvics

Hurt Locker burger szendvics

Kentucky Classic burger szendvics

Small Town burger szendvics

Smokin' Ace burger szendvics

 

Copyright © 2014 NYDFI Kft. Minden jog fenntartva!