Caesar saláta rendelés Budapest

Caesar saláta rendelés Budapesten az Attaboytól a legjobb választás! Caesar salátát bárki tud készíteni, de úgy senki, ahogyan mi készítjük az Attaboynál, mert ha lenne világbajnokság Caesar saláta készítésére, akkor azt az Attaboy salátakészítői toronymagasan nyernék!

Az Attaboynál a Caesar saláta készítésénél ügyelünk az apró részletekre, mert azt mi pontosan tudjuk, hogy a cézár saláta titka az apró részletekben rejlik, így a Caesar saláta rendelés beérkezésekor salátakészítőink a piacról aznap beszerzett zsenge salátákat készítik Neked össze. A mexikói szakács, Caesar Cardini által kitalált salátába római saláta, csirkemell, crouton, paradicsom, krémes szardellás öntet, parmezánforgács kerül. Ha pedig még valamilyen extra dologra vágysz, akkor eláruljuk, hogy az egyedi csomagolásban küldött salátához az öntetet külön dobozkában küldjük, így magadnak ízesítheted kedves szerint. 

Gyere próbáld ki a salátaművészet legjobb Caesar saláta rendelését Budapesten!

Ha pedig a saláták megszállottja vagy, és nem csak a Caesar saláta függésed szeretnéd csillapítani, vagy vágsz még további saláta-gasztronómiai kielégülésre, akkor Neked is azt tanácsoljuk, hogy kóstold meg a többi egyedi és valóban garantáltan különleges ízvilágot adó salátánkat is. Mindegyik külön-külön kikísérletezett arányok szerint keverve és egyedileg ízesített szószokkal kiegészítve kerül eléd, hogy valóban úgy érzed, hogy az Attaboy a legjobbat Atta Neked. Mi a nem csak jó, hanem a Legjobb salátát adjuk, szóval igazán engedhetsz a bűnmentes csábításnak, és rendelj a további salátáink közül!

Ruccola saláta

Tonhal saláta

Cobb saláta

Mozzarella Caprese

Fetás saláta

Copyright © 2014 NYDFI Kft. Minden jog fenntartva!