Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.
ATTABOY bistro
ATTABOY

Mit jelent az Attaboy? Ez egy régen használatos kifejezés, legtöbbször regényekben vagy régi filmekben találkozhatsz vele, na meg egyszer Saul Goodman száján is kicsúszott a Breaking Bad-ben. A "That’s a boy" (ez aztán a srác!) szófordulatból ered, ami akkor hangzott el, ha valaki kimagaslóan oldott meg egy feladatot.

A HELYSZIN

Bisztrónkat Budapest belvárosában, a Síp utca 4. szám alatt találod. Itt kínáljuk a már jól ismert, különleges burgereinket, azok kistestvéreit, a grillezett frankfurtival készült hot dogokat, vékony tésztás pizzáinkat, melyeknél egy olasz mamma sem csinálna jobbat, jóllakásra méretezett friss salátáinkat és isteni desszertjeinket, de házi hagymakarikánk is magáért beszél…

A hely modern és letisztult, bontott téglafalakkal és játékos kiegészítőkkel. Alul hosszú asztalainknál sok mindenki elfér, míg a galérián picit jobban elvonulhatsz. Egyszerűen jó itt lenni. Gyere el.

Nyitvatartás minden nap 11:30 és 23:30 között.

HITVALLÁSUNK

Mi is mindent az attaboyság érdekében teszünk: csak a legmagasabb minőségű alapanyagokat használjuk, ezért lesznek gyorsételeink annyira finomak és rendhagyóak! Figyelünk a különféle extra igényekre is: a diétás étrendet követőtől egészen a hedonistáig, senki nem távozik tőlünk éhesen! A klasszikus amerikai ízek mellett néhol rendesen elengedtük a fantáziánkat, ilyenkor született az igazán sajátos Attaboy ízvilág.


A CSAPAT
˛

Lelkes csapatunkban mindenki burgerimádó, így sokszor együtt ötletelünk az új ízeken és hosszú estékbe nyúló kóstolásokat tartunk. Mivel folyamatosan bővülünk, egyre népesebb az attaboy-család és nagyon jó ide tartozni.

Kapcsolat

CÍM:
1075 BUDAPEST, SÍP UTCA 4.

EMAIL:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2015 Mate Galambos design