ATTABOY

Mit jelent az Attaboy? Ez egy régen használatos kifejezés, legtöbbször regényekben vagy régi filmekben találkozhatsz vele, na meg egyszer Saul Goodman száján is kicsúszott a Breaking Bad-ben. A "That’s a boy" (ez aztán a srác!) szófordulatból ered, ami akkor hangzott el, ha valaki kimagaslóan oldott meg egy feladatot.

A HELYSZIN

Bisztrónkat Budapest belvárosában, a Síp utca 4. szám alatt találod. Itt kínáljuk a már jól ismert, különleges burgereinket, azok kistestvéreit, a grillezett frankfurtival készült hot dogokat, vékony tésztás pizzáinkat,melyeknél egy olasz mamma sem csinálna jobbat, jóllakásra méretezett friss salátáinkat és isteni desszertjeinket, de házi hagymakarikánk is magáért beszél…

A hely modern és letisztult, bontott téglafalakkal és játékos kiegészítőkkel. Alul hosszú asztalainknál sok mindenki elfér, míg a galérián picit jobban elvonulhatsz. Egyszerűen jó itt lenni. Gyere el.

Nyitvatartás minden nap 11:30 és 23:30 között.

Mi is mindent az attaboyság érdekében teszünk: csak a legmagasabb minőségű alapanyagokat használjuk, ezért lesznek gyorsételeink annyira finomak és rendhagyóak! Figyelünk a különféle extra igényekre is: a diétás étrendet követőtől egészen a hedonistáig, senki nem távozik tőlünk éhesen! A klasszikus amerikai ízek mellett néhol rendesen elengedtük a fantáziánkat, ilyenkor született az igazán sajátos Attaboy ízvilág.

A CSAPAT

Lelkes csapatunkban mindenki burgerimádó, így sokszor együtt ötletelünk az új ízeken és hosszú estékbe nyúló kóstolásokat tartunk. Mivel folyamatosan bővülünk, egyre népesebb az attaboy-család és nagyon jó ide tartozni.

Kapcsolat

CÍM:
1075 BUDAPEST SÍP UTCA 4.

TELEFONSZÁM:
36-1-79-22222  36-30-484 4400

EMIL:
INFO@ATTABOY.HU